Докладно про те, як обмежити доступ в «Однокласниках»

23 0 Новини високих технологій

У даному матеріалі ми розповімо, як обмежити доступ в «Однокласниках». В даній соціальній мережі сторінки користувачів за умовчанням є публічними, загальнодоступними. Такий підхід дозволяє будь-якому користувачеві застосовувати всі інструменти проекту: знаходити людей, читати все, що написано в їх профілях, розглядати опубліковані фотографії, вивчати повідомлення, розміщені на стіні, а також статуси. При цьому відрити в «Однокласниках» доступ тільки друзям – це досить поширене бажання серед користувачів, яким не потрібна надмірна публічність. Далі ми розповімо, яким чином приховати свій профіль від сторонніх поглядів.

Закриваємо облікові запис

Докладно про те, як обмежити доступ в «Однокласниках»
Тепер на практиці розглянемо, як обмежити доступ в «Однокласниках». Закритим профілем прийнято вважати сторінку, яку можуть переглядати виключно «друзі» власника. Для решти доступ до особистої інформації власника буде закритий. Недоступною в даному випадку стає навіть збільшена копія основної сторінки.


Отже, нам належить виконати ряд послідовних дій. Проходимо авторизацію в соціальній мережі. Далі виникає головне поле діяльності в «Однокласниках» - «Моя сторінка». Саме так позначено персональний аккаунт користувача. Знаходимо меню під аватаром. У ньому є кілька пунктів, серед яких - «Створити захід» і «Додати фото». Використовуємо розділ «Ще», натиснувши на нього курсором миші. В результаті перед нами виникає перелік, з якого вибираємо функцію «Змінити налаштування». З'являється безліч параметрів, серед яких є і необхідний нам - «Закрити профіль». Використовуємо його. Щоб питання, як обмежити доступ в «Однокласниках» було остаточно вирішене, поповнюємо персональний рахунок: дана операція обійдеться в 25 ОК. Кошти можна переказати зі свого мобільного номера. Вказуємо особистий телефон у відповідному рядку виникла онлайн-форми.


Незабаром на вказаний номер надійде запит, за допомогою якого можна підтвердити списання коштів з рахунку. Для внесення платежу виконуємо інструкції, що містяться у вхідному повідомленні.

Переваги

Докладно про те, як обмежити доступ в «Однокласниках»
Коли питання про те, як обмежити доступ в «Однокласниках» буде вирішено, користувач отримає кілька додаткових можливостей. Приміром, тільки друзі після цього зможуть запрошувати до групи, відправляти подарунки, дивитися фотографії, відправляти особисті повідомлення. При цьому сам користувач, який зробив свою сторінку закритою, не втрачає ніяких інструментів з наданих соціальною мережею, він може так само здійснювати весь набір дій, передбачений розробниками. Також у власника закритого профілю з'являється можливість визначати ступінь конфіденційності.

Трохи про контакти

Докладно про те, як обмежити доступ в «Однокласниках»
У відповідності з правилами соціальної мережі «Однокласники», в перелік своїх друзів можна включити не більше 5000 чоловік. Серед них потрібно вибрати тих осіб, яким необхідно забезпечити доступ до профілю. Цей список можна поступово розширювати, запрошуючи до себе нових друзів. Щоб завести нове знайомство, достатньо перейти в профіль користувача. Там є функція «Додати у друзі».