Робота з користувачами в Facebook: як заблокувати людини в "Фейсбуці"

16 0 Новини високих технологій

Для початку потрібно зрозуміти, що сторінка в соціальній мережі є публічним місцем, так що не обов'язково відправляти в чорний список тих, хто вам не догодив. Не всі хочуть, щоб ви засмутилися, може бути, це і виправдано, а раптом цій людині потрібна допомога.

Що означає блокування?

Робота з користувачами в Facebook: як заблокувати людини в "Фейсбуці"
Давайте зрозуміємо, з якими труднощами людина зіткнеться після блокування на вашій сторінці:
  • Він зможе переглядати вашу сторінку, але до багатьох речей доступу у нього не буде.
  • Перегляд матеріалів або даних у "Хроніці" опиниться під забороною.
  • Він не зможе запрошувати вас на заходи або в групи.
  • Можливість листування з вами теж буде заблокована.
  • І можливість додати в друзі також буде виключена.
  • Як заблокувати людини в "Фейсбуці"?

    Робота з користувачами в Facebook: як заблокувати людини в "Фейсбуці"
    Як видалити людини з шанувальників сторінки:


  • Натисніть "Налаштування" у верхній частині сторінки.
  • Пройдіть по вкладці "Люди і інші сторінки", вона знаходиться зліва.
  • Тут ми побачимо три опції: люди, яким подобається ваша сторінка (коли треба заблокувати сторінку іншого користувача); сторінки, яким сподобалася ваша сторінка (так можна заблокувати сторінку, яка додала вам плюсик у вигляді лайка); там же користувачі в чорному списку і сторінки.
  • При знаходженні потрібного імені поставте навпроти нього галочку, натисніть на значок шестерінки.
  • З меню, що з'явилося, вибрати потрібну дію.
  • Як заблокувати людини в "Фейсбуці" з коментарів:
  • Курсором миші навести на коментар користувача або сторінки, праворуч натисніть на хрест "Приховати". При приховуванні коментаря ніхто, крім вас, і коментатора і його друзів, не зможе побачити його.
  • При натисканні на хрестик з'являться опції, де будуть розписані різні дії. Там же можна знайти пункт з блокуванням користувача.
  • Як додати в чорний список іншого людини з публікації, в якій була відмічена ваша сторінка:


  • Провести стрілкою миші до пункту "Публікації на Сторінці", вона з лівого боку.
  • Натиснувши на стрілочку вниз, з'явиться список дій. Вибрати "Приховати зі сторінки", при бажанні приховати публікацію, а далі "Видалити зі сторінки".
  • Для заборони доступу слід вибрати пункти з підписами "Заборонити доступ користувача" або «Заборонити доступ сторінці.
  • Робота з користувачами в Facebook: як заблокувати людини в "Фейсбуці"
    Як заблокувати людини в "Фейсбуці" зі сторінки користувача:
  • Перейти в профіль, на сторінку користувача.
  • Натиснути на три точки в правому кутку поруч із пунктом "Повідомлення".
  • Вибрати "Заблокувати".
  • Як заблокувати людини в групі у "Фейсбуці"? Знаходимо потрібного нам користувача і додаємо його в чорний список/заблокувати.

    Як заблокувати людини в месенджері "Фейсбуку"

    Робота з користувачами в Facebook: як заблокувати людини в "Фейсбуці"
    Метод для месенджера на операційній системі iOS:
  • Розгорніть листування з людиною.
  • Натисніть на його ім'я.
  • Дійти до кінця і клікнути на дію "Заблокувати".
  • Вибрати варіант "Заблокувати повідомлення".
  • У операційній системі Android:
  • Перейдіть в листування з користувачем.
  • Натисніть на значок "i" - інформаційний значок, і виберете "Заблокувати".
  • Торкнутися "Заблокувати всі повідомлення".
  • Як заблокувати людини в "Фейсбуці" на телефоні? У мобільному інтерфейсі повторіть такі ж дії, що і на персональному комп'ютері.

    Як видалити користувача з чорного списку?

    Робота з користувачами в Facebook: як заблокувати людини в "Фейсбуці"
  • Відкрийте меню "Люди і інші сторінки".
  • З'явиться список, з користувачами яких ви заблокували.
  • Клікніть на дію "Розблокувати".
  • Деякі додаткові пункти

  • Параметри конфіденційності потрібно вибрати пункт "Змінити".
  • Вибрати тих людей, які можуть відправляти запити в друзі.
  • Що залишиться у вас при блокуванні іншого користувача або групи?

  • Повідомлення: вся історія листування з користувачем залишиться у вас. Якщо ця людина вступить в загальну бесіду, де будете ви, то ви також будете їх бачити, як і він.
  • Події, спільних друзів: так як не завжди цей користувач буде незнайомцем, а іншому друзів, то і при відмітці користувачів на фотографії ви будете бачити таку подію в хроніці одного.
  • Фотографії: те ж саме стосується і інших користувачів.
  • Групи: він не зможе додати вас до групи, однак, ви помітите те, які групи є у нього.
  • Події: можна буде побачити події, які додав людина, але запросити він на них вас не зможе.
  • Ігри та програми: в такому випадку він зможе спілкуватися з вами в чаті гри.
  • Примітки

    Робота з користувачами в Facebook: як заблокувати людини в "Фейсбуці"
    Перед тим, як блокувати людини, можна спробувати просто попросіть його бути менш нав'язливим, адже багато людей просто не помічають того, що буває кілька надокучливими. Не забувайте і про те, що можна заблокувати відразу кілька користувачів.