Як вийти з облікового запису "Гугл" на "Андроїд": три основних способи

952 0 Новини високих технологій

Власники смартфонів, що працюють на базі операційної системи Android, які на власному досвіді знають, наскільки важливо вчасно прив'язати до апарату активний "Гугл"-аккаунт. Але з цим аккаунтом часто виникають труднощі: не оновлюються дані, не синхронізувати контакти і так далі. А для чого взагалі потрібен "Гугл"-аккаунт?

"Гугл"-аккаунт на "Андроїд"

Аккаунт в системі «Гугл» - це сполучна ланка між смартфоном і його власником. Синхронізувавши телефон і поштову скриньку, юзер може вільно користуватися «Плей Маркетом» - майданчиком, де зібрані кращі додатки для смартфонів.


Проблем з прив'язкою пошти до телефону майже не виникає. Досить підключитися до Мережі, ввести логін і пароль. Після активізації в смартфон додадуться контакти та дані, прив'язані до поштової скриньки.
Як вийти з облікового запису "Гугл" на "Андроїд": три основних способи
Проблеми виникають у тих випадках, коли користувач не знає, як вийти і "Гугл"-аккаунта на "Андроїд". Зіткнувшись з цією проблемою, власникам смартфонів доводиться замислюватися навіть про видалення облікового запису. Але зневірятися не варто. Існує три простих способи, як вирішити цю проблему.

Розбираємося, як вийти з "Гугл"-аккаунта на "Андроїд"

Якщо виникла необхідність змінити аккаунт, то спершу краще скористатися найпростішим способом. Отже, як вийти з "Гугл"-облікового запису на ""Андроїд":
  • Для початку необхідно підключитися до Мережі.
  • Потім користувачеві потрібно перейти в кладку «Облікові записи».
  • Із запропонованого списку необхідно вибрати пункт «Гугл».
  • Щоб впоратися з проблемою того, як вийти з облікового запису «Гугл» на «Андроїд», користувачеві знадобиться відкрити дані облікового запису, яку необхідно деактивувати.
  • У групі «Облікові записи» необхідно вибрати пункт «Налаштування облікового запису». А в списку, клацнути по пункту «Видалити обліковий запис».
  • Як вийти з облікового запису "Гугл" на "Андроїд": три основних способи



    Варто відзначити, що подібний спосіб виходу видалить всі синхронізовані дані. Відбувається це із-за того, що не існує такої функції, як вийти з "Гугл"-аккаунт на "Андроїд", не видаляючи його. Тому, перш ніж видаляти, рекомендується зберегти всі контакти і важливі дані на сторонній ресурс.

    Зміна пароля облікового запису через персональний комп'ютер

    Існує один спосіб, як вийти з "Гугл"-аккаунта на "Андроїд" через комп'ютер. Для цього користувачеві знадобиться змінити пароль свого електронної пошти:
  • Щоб змінити пароль облікового запису «Гугл», необхідно відкрити сторінку «google.com».
  • Далі у верхньому правому куті клацнути по аватарці профілю і вибрати «Мій акаунт».
  • У новій вкладці відкриються налаштування профілю. Серед усіх параметрів клацнути по пункту «Безпека і вхід».
  • Далі перейдіть до «Паролі і спосіб входу в аккаунт». Тут можна побачити, коли востаннє змінено пароль.
  • Потім потрібно клацнути по вкладці «Пароль». Користувачеві буде запропоновано ввести пароль від аккаунта. Після він буде перенаправлений на сторінку його зміни.
  • Наступний крок – збереження нових налаштувань. Після цього необхідно підключити смартфон до Мережі. Дані оновлено, і аккаунт Гугл деактивується.
  • Як вийти з облікового запису "Гугл" на "Андроїд": три основних способи

    Скидання до заводських налаштувань

    Третій спосіб, що дозволяє вийти і "Гугл"-аккаунта – найрадикальніший. Його варто застосовувати лише в тих випадках, коли перші два методи не принесли результатів:
  • Скидання до заводських налаштувань на смартфоні допоможе деактивувати "Гугл"-аккаунт. Але цей спосіб також видалить і абсолютно всю інформацію з апарату. Тому попередньо необхідно скопіювати всі дані на зовнішній накопичувач.
  • Перш ніж відновлювати телефон до вихідних параметрів, необхідно переконатися, що смартфон заряджений. Далі відкрити налаштування гаджета. У групі «Система та пристрої» вибрати пункт «Додатково».
  • Потім перейти в кінець списку і клацнути по пункту «та Відновлення». Система вимагатиме підтвердити виконання операції. Після отримання згоди від користувача, налаштування смартфона будуть скинуті до заводських.
  • Популярі новини
    Загрузка...